ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ κ. ΣΑΡΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΥ

Προς τα μέλη του Συλλόγου μας

Αγαπητοί συνάδελφοι

  Η Τράπεζα Δωδεκανήσου που ως γνωστό δραστηριοποιείται στο τόπο μας εδώ και 18 χρόνια, αποτελεί την δική μας Τράπεζα, την Τράπεζα του τόπου μας.

  Όλοι εμείς που ζούμε,  δραστηριοποιούμαστε σ΄ αυτό τον τόπο κι αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο, έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε την Τράπεζα μας στην αύξηση του Συνεταιριστικού Κεφαλαίου της, την οποία επιχειρεί  μέχρι την 31/10/2013, μετέχοντας στην εν λόγω αύξηση, παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες, τις  οποίες βιώνει ο καθένας από μας.

   Στο μέτρο λοιπόν των οικονομικών δυνατοτήτων του καθενός μας, ας γίνουμε κι εμείς αρωγοί στην προσπάθεια αυτή, όταν μάλιστα το ποσό της συμμετοχής μας, θα είναι περισσότερο αποδοτικό από την οποιαδήποτε τραπεζική μας κατάθεση. 

   Ενισχύοντας την Τράπεζα μας ενισχύουμε τον τόπο μας και τις παραγωγικές του δραστηριότητες με αντίστοιχο όφελος της τοπικής μας κοινωνίας.

   Η μέχρι τώρα πορεία της Τράπεζας μας πείθει ότι πρέπει να την εμπιστευόμαστε, ας την εμπιστευτούμε λοιπόν μετέχοντας στην αύξηση του κεφαλαίου της.

Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου

Κων/νος Σαρρής

Print Friendly, PDF & Email