ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ – Χορήγηση υποτροφιών προγράμματος Tulane

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Οδός Ιπποτών, 85 100 Ρόδος, Τηλ.: (22410) 77110, Fax: (22410) 77111

e-mail: loupis@rhodes.aegean.gr

ΧΟΡΗΓΗΣΗ  ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ

Το Ινστιτούτο Αιγαίου του Δικαίου της Θάλασσας και του Ναυτικού Δικαίου  θα χορηγήσει περιορισμένο αριθμό υποτροφιών σε Έλληνες προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές Νομικών Σχολών καθώς επίσης και σε μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου για το πρόγραμμα θερινών μαθημάτων, που διοργανώνει σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Tulane της Νέας Ορλεάνης των Η.Π.Α., στη Ρόδο, από τις 29 Μαΐου έως τις 16 Ιουνίου 2017. Τα μαθήματα που θα διδαχθούν στην αγγλική γλώσσα είναι τα παρακάτω:

 

 

  • International Conventions and Maritime Law, Prof. Davies
  • Maritime Personal Injury, Judge deGravelles
  • The Edge of the Financial Abyss: Greece and Argentina, Prof. Wessman
  • Marine Insurance, Prof. Gurses
  • Introduction to the Law of the Sea, Prof. Handl

 

Οι υπότροφοι του Ινστιτούτου υποχρεούνται να παρακολουθήσουν δύο έως τέσσερα από τα παραπάνω αναφερόμενα μαθήματα και να λάβουν μέρος στις τελικές εξετάσεις των μαθημάτων αυτών για την απόκτηση ειδικού Διπλώματος.

 

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλουν μέχρι τις 5 Μαΐου 2017 γραπτή αίτηση στα γραφεία του Ινστιτούτου, Οδός Ιπποτών, 85100 Ρόδος, η οποία θα συνοδεύεται από βιογραφικό σημείωμα.  Προϋπόθεση συμμετοχής αποτελεί η άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο του Ινστιτούτου 22410-77110 τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

 

 

Print Friendly, PDF & Email