Ινστιτούτο Αιγαίου – υποτροφίες για πρόγραμμα θερινών μαθημάτων Tulane

 

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
Οδός Ιπποτών, 85 100 Ρόδος, Τηλ.: (22410) 77110e-mail: loupis@rhodes.aegean.gr

 

 

ΧΟΡΗΓΗΣΗ  ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ

 

Το Ινστιτούτο Αιγαίου του Δικαίου της Θάλασσας και του Ναυτικού Δικαίου  θα χορηγήσει περιορισμένο αριθμό υποτροφιών σε Έλληνες προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές Νομικών Σχολών καθώς επίσης και σε νέους δικηγόρους για το πρόγραμμα θερινών μαθημάτων, που διοργανώνει σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Tulane της Νέας Ορλεάνης των Η.Π.Α., στη Ρόδο, από τις 26 Μαΐου έως τις 14 Ιουνίου 2024. Τα μαθήματα που θα διδαχθούν στην αγγλική γλώσσα είναι τα παρακάτω:

 

 

  • International Conventions and Maritime Law, Prof. Davies
  • Maritime Personal Injury, Judge deGravelles
  • International Sports Dispute Resolution, Prof. Feldman
  • Protection and Indemnity Insurance Law and Practice, Prof. Harowski
  • Introduction to the Law of the Sea, Prof. Handl

 

Οι υπότροφοι του Ινστιτούτου υποχρεούνται να παρακολουθήσουν δύο έως τέσσερα από τα παραπάνω αναφερόμενα μαθήματα και να λάβουν μέρος στις τελικές εξετάσεις των μαθημάτων αυτών για την απόκτηση ειδικού διπλώματος. Η υποτροφία καλύπτει τα δίδακτρα του προγράμματος.

 

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλουν μέχρι τις 10 Μαΐου 2024 γραπτή αίτηση (email) στα γραφεία του Ινστιτούτου, Οδός Ιπποτών, 85100 Ρόδος, η οποία θα συνοδεύεται από βιογραφικό σημείωμα.  Προϋπόθεση συμμετοχής αποτελεί η άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Σπύρο Λούπη στο τηλέφωνο 6944304833 τις εργάσιμες μέρες και ώρες. (Email: loupis@rhodes.aegean.gr).

 

 

Νικόλαος Σκούρτος, Δ.Ν.

Διευθυντής

προκήρυξη υποτροφιών 2024(1)

Print Friendly, PDF & Email