ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΡΟΔΟΥ – ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΑΠΟ 26/10 ΕΩΣ 6/11

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΡΟΔΟΥ

ΡΟΔΟΣ 23/10/2015

ΑΡ.ΠΡΩΤ 10

ΑΠΟΦΑΣΗ

της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Ρόδου της 23ης Οκτωβρίου 2015.
H Γενική Συνέλευση των ∆ικαστικών Υπαλλήλων Ρόδου της 23ης Οκτωβρίου 2015, σε συνέχεια της από 7ης Οκτωβρίου γενικής συνελεύσεως και της κινητοποιήσεως των δύο εβδομάδων και λαμβάνοντας υπόψη ότι μέχρι σήμερα δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση στα δίκαια αιτήματά μας για τη στελέχωση των υπηρεσιών μας.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ
1) Την συνέχιση των κινητοποιήσεων με την μορφή των τρίωρων διακοπών εργασίας και αποχής από τα καθήκοντα των υπαλλήλων των Πολιτικών και Ποινικών Δικαστηρίων Ρόδου και για δύο (2) εβδομάδες, συγκεκριμένα την παράταση των μέτρων αυτών, από 26-10-2015 ημέρα Δευτέρα έως και 6-11-2015 ημέρα Παρασκευή και από ώρα 12:00 έως 15:00 μ.μ. στη διάρκεια των οποίων θα πραγματοποιούνται καθημερινές γενικές συνελεύσεις στο ακροατήριο 2 του Πρωτοδικείου Ρόδου.
2) Την μετάβαση αντιπροσωπείας αποτελούμενης από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Ρόδου , εκπροσώπου του Συλλόγου στην Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (Ο.Δ..Υ.Ε.) και του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου κ. Κων/νου Σαρή, προκειμένου να συναντηθούν στην Αθήνα με τον Υπουργό Δικαιοσύνης .
Η απόφασή μας αυτή στοχεύει στο να αναδειχθεί για ακόμα μία φορά το οξύτατο και μείζον πρόβλημα της υποστελέχωσης που αντιμετωπίζουν οι Υπηρεσίες μας στη Ρόδο, καθιστώντας επιτακτική την ανάγκη της άμεσης κάλυψης των προβλεπόμενων οργανικών θέσεων.

Για το ΔΣ του Συλλόγου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γεώργιος Λαουδίκος Αγγελική Κατσαντώνη

Print Friendly, PDF & Email