ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR 2018 ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΟΔΟΥ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΥ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR 2018

 Η Ομάδα Κοινωνικής Δράσης του Δ.Σ.Ρ. διοργανώνει, όπως κάθε χρόνο φιλανθρωπικό χριστουγεννιάτικο bazaar, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου μετά τις 11.00  στην Πλατεία Κύπρου.  

 Οι προσφορές όσων από εσάς επιθυμείτε  να στηρίξετε την δράση αυτή με χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, χειροτεχνίες, εδέσματα κ.λ.π.  οι οποίες παρακαλούμε να είναι συσκευασμένες κατάλληλα, θα συγκεντρώνονται στα γραφεία του Δ.Σ.Ρ. στην οδό 25ης Μαρτίου αρ. 9 το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 14  Δεκεμβρίου και ώρα 2 το μεσημέρι.  

 Η Ομάδα Κοινωνικής Δράσης αποφάσισε τα έσοδα που ευελπιστούμε να υπάρξουν από το φετινό μας bazaar να διατεθούν στον μικρό Γιώργο, ο οποίος έχει διαγνωσθεί από τον περασμένο Μάρτιο με το σπάνιο σύνδρομο Fires και νοσηλεύεται μέχρι σήμερα στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Η οικογένεια δεν έχει την δυνατότητα να ανταποκριθεί στα υπέρογκα ιατρικά έξοδα που αφορούν χειρουργικές επεμβάσεις, νοσηλεία και μετέπειτα αποκατάσταση λόγω της πολύμηνης παραμονής του σε κλινήρη κατάσταση.

 Ευελπιστούμε να είμαστε σε θέση και εμείς ως Σύλλογος να στηρίξουμε ουσιαστικά την οικογένεια στον δύσκολο αγώνα που αντιμετωπίζει!

Print Friendly, PDF & Email