ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΣΡ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΕΩΣ 27/3

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

To Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου για λόγους πρόληψης και προστασίας από τον κορωνοιό αποφάσισε τα εξής μέτρα πρόληψης τα οποία ισχύουν από 16/3  έως τις 27/3 για τους χώρους εποπτείας του Δικηγορικού Συλλόγου. Μετά τις 27/3 θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση:

  • Αναστέλλονται πλήρως οι συναλλαγές με πολίτες με τη Γραμματεία του Συλλόγου (25ης Μαρτίου 9) και θα παρέχεται μόνο η δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας με ανάρτηση του τηλεφώνου της Γραμματείας στην είσοδο.
    1. Η εξυπηρέτηση δικηγόρων από τη Γραμματεία του Συλλόγου θα πραγματοποιείται μόνο μέσω τηλεφώνου και e mail. Παρουσία δικηγόρων στη Γραμματεία του Συλλόγου μόνο για αναγκαίες ενέργειες, οι οποίες δεν μπορούν να διεκπεραιωθούν με άλλο τρόπο και μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.
    2. Στα γραφεία προείσπραξης του Συλλόγου θα εισέρχονται έως δύο άτομα εντός του χώρου. Δεν επιτρέπεται η παραμονή των συναδέλφων στο χώρο του γραφείου προείσπραξης (επί του Δικαστικού Μεγάρου) μετά την ολοκλήρωση κάθε εργασίας.
  • Αναστέλλονται οι συναλλαγές με πολίτες στο χώρο του γραφείου προείσπραξης  εφόσον αυτές μπορούν να πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά ή σε άλλες υπηρεσίες  (ένσημα, παράβολα κτλ.).
    1. Δεν επιτρέπονται οι επισκέψεις στον χώρο της Βιβλιοθήκης του Συλλόγου.
  • Δυνατότητα εξυπηρέτησης για το αρχείο του Ειρηνοδικείου από τον υπάλληλο του Συλλόγου μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τη Γραμματεία του Συλλόγου.
  1. Καλούμε τα μέλη μας να συμμορφώνονται με τις ανακοινώσεις των υπηρεσιών του Δικαστηρίου και του Κτηματολογίου που κοινοποιούνται, καθώς και τις ΚΥΑ που εκδίδονται.

Παρακαλούμε θερμά για την πιστή τήρηση των ανωτέρω από το σύνολο των συναδέλφων προκειμένου να συμβάλλουμε σύσσωμοι στην δραστική μείωση των κρουσμάτων του κορωνοιού στην κοινωνία. Ας σεβαστούμε τους εαυτούς μας, τις οικογένειες μας και τους συμπολίτες μας.

Για το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου

Ο Πρόεδρος                          Η Γ. Γραμματέας

Βασίλειος Περίδης     Καλλιόπη Παπαπαύλου – Βαρδέλλη

Print Friendly, PDF & Email