ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ "ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ"

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΥ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

 

Η Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου  σε συνεργασία με το Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου διοργανώνει διαγωνισμό παραγωγής τηλεοπτικής διαφήμισης (κοινωνικού μηνύματος) για μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Δωδεκανήσου, με αντικείμενο το ζήτημα της ευαισθητοποίησης της κοινωνίας και των τοπικών φορέων για το σεβασμό των δικαιωμάτων των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες με έμφαση στο πρακτικό θέμα της προσβασιμότητας των Α.Μ.Ε.Α. στην πόλη, στο χωριό και στην ύπαιθρο και με τίτλο «ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ».

Οι φάκελοι της υποψηφιότητας θα υποβάλλονται έως και την 31η Μαρτίου 2016 και ώρα 14:00 μ.μ., στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου στην οδό 25ης Μαρτίου 9, 1ο όροφο, τηλ. 2241020413 και email: info@dsrnet.gr, σε εργάσιμες ημέρες και ώρες, με την ένδειξη «Συμμετοχή στον Διαγωνισμό τηλεοπτικής διαφήμισης (κοινωνικού μηνύματος)  της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Δ.Σ.Ρ.».

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στην κα Καλλιόπη Παπαπαύλου – Βαρδέλλη τηλ. 6974600507 ή μέσω email στη διεύθυνση dsrhumanrights@gmail.com

Όλα τα διαγωνιζόμενα βίντεο, τρία εκ των οποίων θα βραβευθούν, θα προβληθούν δημόσια στη Ρόδο, σε χρόνο που θα ανακοινωθεί.

Από την Επιτροπή

Print Friendly, PDF & Email