ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΥ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΥ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας που διοργανώθηκε από την ποδοσφαιρική ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου σε συνεργασία με την Ομάδα Κοινωνικής Δράσης Δ.Σ.Ρ. στις 20-7-2018 στο γήπεδο Καρακόνερου στη μνήμη των αξέχαστων αγαπημένων μελών της Σάββα Παπαγεωργίου  και Λάζαρου Βαλσαμή με την συμμετοχή παλαίμαχων και εν ενεργεία παικτών της ιστορικής Ομάδας .

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ρόδου ευχαριστεί ιδιαίτερα όλους όσους στήριξαν εθελοντικά τον αγώνα ιδιαίτερα την ΕΠΣΔ για την παραχώρηση του γηπέδου, τον διαιτητή FIFA Τάσο Σιδηρόπουλο, καθώς και τον διαιτητή Αναστάσιο Γιαννουκά για την διαιτησία του αγώνα, τον προπονητή Άγγελο Βούλγαρη και την ομάδα του THE PROJECT για τις αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών στο ημίχρονο, τον Βαγγέλη Ηλιόπουλο για την προσφορά παγωτού Gelato Punto, το ξενοδοχείο Filerimos και την Αγγελική Τενέντε για την εθελοντική υποστήριξη στην διοργάνωση του αγώνα αλλά και όλους όσους έδωσαν το παρόν στο Καρακόνερο.

Στην διάρκεια του αγώνα συγκεντρώθηκαν χρήματα για τον συμπολίτη μας Στέφανο που θα χειρουργηθεί τις επόμενες ημέρες στο εξωτερικό.

 

Ρόδος 24/7/2018

Για το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου

 

Ο Πρόεδρος                              Η Γ. Γραμματέας

 

Βασίλειος Περίδης             Καλλιόπη Παπαπαύλου-Βαρδέλλη

Print Friendly, PDF & Email