ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΔΣΡ 24/2 ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΚΙ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΥ

ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί συνάδερφοι

   Λες και ήταν χθες….

Κάποτε, πριν χρόνια,  τις απόκριες, ο Σύλλογος μας διοργάνωνε τον ετήσιο χορό του. Ήταν μια ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί, να διασκεδάσουμε  και να περάσουμε καλά…

Οι καιροί άλλαξαν, οι «χοροεσπερίδες» πέρασαν στην ιστορία, αλλά η ανάγκη να περάσουμε καλά και να διασκεδάσουμε παραμένει..

Με το  σκεπτικό αυτό, το Φωνητικό Σύνολο του Συλλόγου μας, αποφάσισε φέτος, αντί να δώσει άλλη μία δημόσια συναυλία, να προετοιμάσει για τα μέλη του Συλλόγου μας και τους φίλους, ένα ευχάριστο πρόγραμμα με παλιά αγαπημένα τραγούδια, τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου και γνωστούς ρυθμούς και να διοργανώσει μια βραδιά …λες και ήταν χθες..

Σας καλούμε λοιπόν, να έρθετε την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 στις 8.30 το βράδυ στο ΚΟΝΤΙΚΙ, για να τραγουδήσουμε όλοι μαζί, να  χορέψουμε, να περάσουμε καλά και να αφήσουμε τις έγνοιες …για την Δευτέρα.

Το μενού περιλαμβάνει οκτώ “gourmet” απολαυστικές επιλογές finger food του γνωστού και καταξιωμένου Σεφ Ιωάννη Ραφαήλ Τσακίρη και ελεύθερη κατανάλωση κρασιού, στην τιμή των 15 ευρώ κατ’ άτομο.

Το Φωνητικό μας Σύνολο θα συνοδεύσει στο πιάνο ο μαέστρος  Αντώνης Κιζούλης, στο βιολί ο Νεκτάριος Κωνσταντάκης και στο ακορντεόν ο Κυριάκος Κωνσταντάκης, οι οποίοι μετά το πέρας του «τραγουδιστικού μέρους» θα αναλάβουν και το «χορευτικό μέρος» του προγράμματος.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, αλλά και για την καλύτερη οργάνωση της μουσικοχορευτικής βραδιάς, ενημερώνουμε τους συναδέλφους που θέλουν να παρευρεθούν, να δηλώσουν συμμετοχή στη Γραμματεία του Συλλόγου (25ης Μαρτίου 9) το αργότερο μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου με ταυτόχρονη προκαταβολή του ποσού των 15 ευρώ ανά άτομο.

Print Friendly, PDF & Email