Εφαρμογή για την δημιουργία των πιστοποιητικών της εκουσίας δικαιοδοσίας

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητές/οι συνάδελφοι σας ενημερώνουμε ότι στο site του ΔΣΡ έχει τεθεί σε δοκιμαστική λειτουργία η εφαρμογή για την δημιουργία των πιστοποιητικών της εκουσίας δικαιοδοσίας για την έκδοση κληρονομητηρίου. Για τη χρήση της εφαρμογής κάνουμε είσοδο (πατάμε το εικονίδιο με το ανθρωπάκι πάνω δεξιά, στη συνέχεια πατάμε πάνω στο ίδιο εικονίδιο), επιλέγουμε ΕΡΓΑΛΕΙΑ και επιλέγουμε στη μαύρη μπάρα πάνω «Αιτήσεις»

 

Ακολούθως συμπληρώνουμε τη φόρμα, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναφέρονται (υποχρεωτικά τα πεδία με αστερίσκο), επιλέγουμε τα πιστοποιητικά που χρειαζόμαστε και στη συνέχεια πατάμε υποβολή. Αυτόματα θα βρείτε στις λήψεις ένα αρχείο Pdf που περιέχει τα πιστοποιητικά που ζητήσατε και τις αντίστοιχες αιτήσεις, τα οποία τυπώνουμε και πάμε στα αρμόδια τμήματα για επικύρωση.

Τα κείμενα των πιστοποιητικών έχουν τεθεί υπόψη των αρμοδίων τμημάτων και μένουν κάποιες τελικές παραμετροποιήσεις. Η λειτουργία της εφαρμογής θα είναι για λίγες ημέρες δοκιμαστική, ώστε να εντοπιστούν τυχόν αστοχίες και να συγκεντρωθούν οι παρατηρήσεις των χρηστών, για να ολοκληρωθεί η εφαρμογή και να τεθεί σε πλήρη λειτουργία.

 

Για το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου

Ο Πρόεδρος                          Η Γ. Γραμματέας

Βασίλειος Περίδης     Καλλιόπη Παπαπαύλου – Βαρδέλλη

Print Friendly, PDF & Email