ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΣΡ ΣΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ bazaar ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΡΟΔΟΥ ΤΗΣ "ΦΛΟΓΑΣ" 4-5/4/2015 ΣΤΟ ΑΚΤΑΙΟΝ

floga

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ρόδου μετά από πρωτοβουλία της Ομάδας Κοινωνικής Δράσης θα στηρίξει την διοργάνωση του πασχαλινού φιλανθρωπικού bazaar του παραρτήματος Ρόδου της ”ΦΛΟΓΑΣ” το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ακταίον στις 4 και 5 Απριλίου 2015.

Το σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με την επωνυμία “Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια – Η ΦΛΟΓΑ” και έδρα την Αθήνα έχει κύριο αντικείμενο την προάσπιση των ιατρικών, ηθικών, κοινωνικών και υλικών συμφερόντων των παιδιών και εφήβων και των οικογενειών τους και τη συμπαράσταση με κάθε μορφής βοήθεια προς τις οικογένειες των παιδιών και εφήβων με νεοπλασματική ασθένεια (περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε στο http://www.floga.org.gr/).

Για το σκοπό αυτό θα συγκεντρωθούν πασχαλινές κατασκευές, συνθέσεις ή εδέσματα από τα μέλη του Συλλόγου μας. Η συγκέντρωση όλων των προσφορών, οι οποίες θα πρέπει να είναι συσκευασμένες κατάλληλα, θα γίνει το αργότερο μέχρι την  Παρασκευή 3 Απριλίου  στα γραφεία του Δ.Σ.Ρ. στην οδό 25ης Μαρτίου αρ. 9.

Ευελπιστούμε και πάλι στη συμμετοχή όλων σας!

Από την Ομάδα Κοινωνικής Δράσης του Δ.Σ.Ρ.

Print Friendly, PDF & Email