4ο Ετήσιο Επιστημονικό Συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) Ρόδος, Παρασκευή 12 και Σάββατο 13 Μαΐου 2017

4ο Ετήσιο Επιστημονικό Συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ)

Ρόδος, Παρασκευή 12 και Σάββατο 13  Μαΐου 2017

 

Πρόσκληση Υποβολής Ανακοινώσεων-Μελετών

 

Η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΩΝ (ΕΕΔ) διοργανώνει το 4ο  Ετήσιο Επιστημονικό Συνέδριό της με πρόσκληση υποβολής papers -δημοσιεύσεων 12 και 13 Μαΐου 2017 στην Ρόδο  .

 

 

Θεματικές ενότητες του Συνεδρίου:

 

–          Θεμελιώδη Δικαιώματα

–          Φορολογικό Δίκαιο

–          Δίκαιο Δημοσίων Συμβάσεων

–          Συνταγματική Αναθεώρηση

–          Διοικητική Δικονομία

–          Δημόσια Διοίκηση

–          Kυπριακό Δημόσιο Δίκαιο

 

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Ρόδο την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Μαϊου 2017 σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Ρόδου, στα γραφεία του Δ.Σ.Ρ. . Εγγραφές Συνέδρων γίνονται ηλεκτρονικά στο 4syn.eed@gmail.com αλλά και στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου κατά την έναρξη του Συνεδρίου. Προσκαλούνται όλα τα Μέλη της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) καθώς και τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου, να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν το 4ο ετήσιο Συνέδριο. Στους Συνέδρους στην Ρόδο θα προσκομιστεί ηλεκτρονικά το Βιβλίο των Πρακτικών του 3ου  Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2016 στο Ηράκλειο Κρήτης αλλά και οι ανακοινώσεις των workshops του 4ου Συνεδρίου. Η συμμετοχή των Συνέδρων και των Ομιλητών-Εισηγητών είναι δωρεάν. Μετά την έγκριση από την αρμόδια επιστημονική επιτροπή των εισηγήσεων, το προσεχές διάστημα , θα εκτεθεί αναλυτικό πρόγραμμα των παρουσιάσεων- ανακοινώσεων-δημοσιεύσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες συμμέτοχής αλλά και δυνατότητας υποβολής εισήγησης, επικοινωνήστε με τον Εκπρόσωπο της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων στη Ρόδο, Δικηγόρο Ρόδου και Υποψήφιο Διδάκτωρ Συνταγματικού και Διοικητικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Αθηνών,

 Μιχαήλ Παπαγεωργίου (τηλ. 6945925525, email papagmik@gmail.com)

 

Εκ μέρους του ΔΣ της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) και της Επιστημονικής και Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου

 

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ)

 

                 Δρ. Βασίλης Γ. Τζέμος

Print Friendly, PDF & Email