ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΣΡ ΣΤΙΣ 28/11/2021

Αγαπητές /τοι συνάδελφοι,

Οι αρχαιρεσίες για την εκλογή Προέδρου και Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου θα διεξαχθούν στις 28 Νοεμβρίου 2021, ημέρα Κυριακή από τις 7 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου (25ης Μαρτίου 9).

Σε περίπτωση επαναληπτικής ψηφοφορίας για εκλογή Προέδρου η ψηφοφορία θα γίνει την  Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

Μέγιστος αριθμός σταυρών προτίμησης για το ψηφοδέλτιο των Συμβούλων είναι 10.

Δεν απαιτείται σταυρός προτίμησης στο ψηφοδέλτιο του Προέδρου, διότι είναι ξεχωριστό για κάθε υποψήφιο Πρόεδρο.

Σας εφιστούμε την προσοχή για την πλήρη τήρηση από όλους των έκτακτων μέτρων προφύλαξης λόγω της πανδημίας της νόσου covid-19, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις και ειδικότερα :

-Η είσοδος στο εκλογικό κέντρο θα γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας ΚΥΑ.

-Η χρήση της προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του εκλογικού κέντρου.

-Καθ όλη τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας επιτρέπεται η παραμονή στο χώρο του εκλογικού κέντρου μόνο στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, στους υποψηφίους και σε τυχόν αντιπροσώπους τους σύμφωνα με τον Κώδικα Δικηγόρων, καθώς και στους υπαλλήλους του Συλλόγου.

 

Ο Εφορευτική επιτροπή έχει την ευθύνη τήρησης των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων πρόληψης και προστασίας ενάντια στη νόσο covid-19.

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους για το αξίωμα του Προέδρου και Συμβούλων του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου!!!!!

 

Print Friendly, PDF & Email